PULS
Add to Google
litteraturplatermarkedkommentarermagasinquiznyhetersoekforsidennyhetsbrevfilmkonserterintervjuer

SØK

Søk etter

Lars Kolberg: Sort Blod
Musikeren, låtskriveren og statsviteren Lars Kolberg har et bein plassert i Snertingdal hvor han kommer fra og et i Oslo hvor han bor. Og begge beina musikalsk trygt plassert i Nashville.
...

Summoning: With Doom We Come
R. R Tolkien inspirerte Summoning fra Østerrike har holdt det gående siden 1993 med sin særpregede black metal og har nettopp gitt ut sitt 8. album. Fem år etter det forrige og hele 22 år etter siste gang denne anmelderen lånte sine black metal vennlige ører til bandets tredje utgivelse "Dol Guldur". Ei skive med en del skarpere kanter enn på "With Doom We Come", som altså er tittelen på bandets nye album.
...

Westhagen: Time To Leave Things Behind
Artistnavnet Westhagen er trolig fortsatt ukjent for de fleste. Med sin andre utgivelse ute i disse dager, er det det på høy tid at flere blir kjent med musikeren og låtskriveren Eivind Westhagen, som for øvrig bor på egen skute ved kai i Oslo.
...

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Begrepet «Classic Rock» kan ikke bli mer klassisk når selveste Deep Purple besøker Trondheim Rock City. Dette ble en kveld trønderne vil snakke om lenge, selv om konserten ikke var så særlig lang.
...

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Fremmed Rase er en av de mest underholdende, humoristiske og uhøytidelige rapgrupper i Norge, og de er fra intet mindre enn bartebyen Trondheim. I år har de 20-årsjubileum, og dette ble selvsagt feiret med en ellevill konsert på Byscenen, som var så godt som utsolgt. Man kan trygt si at «det ble dugg på rutan!»

...

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.
Har du lyst på noe nytt, men likevel gammelt? Noe lekent, men likevel særiøst? Noe vakkert, men likevel... vel, enda vakrere? Da vil det norske bluegrassbandet Løkki garantert være noe for deg.
...

Christer Torjussen: Norges svar på Louis CK

Er du klar for å bli sjokkert over hva du kan le av? Look no further. Christer har knekt koden med stand-up showet «Drittpappa».
...

Wallmans Oslo: Rockin'
Wallmans Oslo is still going strong, og har i sitt 16. år i Tigerstaden begynt å røre ekstra på rockefoten. Med andre ord, de er mer folkelig enn noensinne.
...

Kris Kristofferson: "More country for old men"
Veteranen av alle nålevende countrylegender er på sin pilgrimstur Norge rundt, og han har lagt sjela si rett ved hjertet, fordi noe mer intimt enn dette, må du lete lenge etter.
...

Singin’ in the Rain: Vanntett underholdning!
Det er faktisk under 10 år siden sist vi så denne musikalklassikeren i Tigerstaden, men nå er den altså tilbake, på et nytt teater, og med yngre artister på scenen, i både ensemble og i hovedroller... Det er kanskje ikke verdens dårligste idè.
...

Åge Aleksandersen: Nok en seier på hjemmebane!
Det har dukket opp en ny tradisjon i Trondheim: Dra på Åge-konsert på Sverresborg Arena og møt kjentfolk. 10 000 feststemte dukket nemlig opp nok en gang for å feire Åge, Trønder-rock og sommerferie. Undertegnede måtte virkelig anstrenge seg for å finne noe å hate.
...

Ninjabeat: "The Waiting Game"
Ninjabeat er et nytt frisk pust i det norske funk/jazz-miljøet, og med albumet «The Waiting Game» som kommer den 4. Mars 2016 tar de med seg den amerikanske selvsikkerheten over dammen og overrasker oss alle med en fargerik og krydret debut.
...

Star Wars is BACK! (En spoiler-fri anmeldelse)
Ut fra det store intet fikk vi mot slutten av 2012 den utrolige nyheten som absolutt ingen hadde forestilt seg. The Walt Disney Company hadde kjøpt opp Lucasfilm, og med det hele Star Wars-franchisen, for over 4 milliarder dollar, som for øvrig er en god del mer penger enn hva Dr. Evil forlangte i Austin Powers-filmene.

...

Wallmans Oslo: Fireworks!
Det er ganske utrolig at showrestauranten Wallmans har holdt det gående nå i hele 15 år i Tigerstaden, når man tenker på hvor ustabil underholdningsbransjen egentlig kan være i denne byen. Av den grunn alene, tar jeg av meg hatten... Det skader ikke at showet er intet annet enn strålende heller.
...

Mary Poppins: En Magisk Aften!
Familieforestillingen Mary Poppins er en suksess allerede før premieren er i gang, med over 30 000 forhåndssolgte billetter. Ikke se bort ifra at de kan selge dobbelt så mye.
...

Sam Smith + James Bond = Sant?
James Bond i Daniel Craigs skikkelse er tilbake på kinolerrettet for fjerde gang neste måned, med «SPECTRE». Dette betyr at Bond-låt nr 24 har kommet, denne gangen sunget av soulstjernen Sam Smith. Låta "Writing’s On The Wall’ er skrevet av Sam Smith selv i samarbeid med den Grammy-vinnende komponisten Jimmy Napes. Anmeldelsen av låta ligger helt nederst i denne artikkelen, men før den tid: Hvordan var egentlig de 23 andre Bond-låtene? Her kommer en anmeldelse av alle Bond-låter gjennom tidene, terningkast inkludert.
...

Prince med nytt album 7. September, eksklusivt på Tidal.
Under et år etter Prince ga ut 2 album på samme dag, er han nok en gang klar for å gi oss en ny dose Funk. Denne gang derimot, ikke gjennom hans forrige partner, Warner Brothers, men gjennom Jay-Z's norskættede strømmetjeneste Tidal. Med tittelen "Hit n Run" går det til og med rykter om at albumet ikke kommer til å være tilgjengelig en lang stund. Med andre ord, Prince fortsetter med det forutsigbare: Å være uforutsigbar.
...

Øya 2015: Tidenes Festival!
Øyafestivalen er den hippeste musikalske sommerfesten Norge har å by på, og årets festival er uten tvil den aller beste gjennom tidene. Ikke bare var værgudene på vår side, men publikum var i superhumør, og musikken kommer det til å snakkes om i flere tiår framover.

...

George Clinton (snart 75) - Terningkast 5

Med intet mindre enn 18 eksentriske musikere på scenen, tok George «Parliament/Funkadelic» Clinton over hele Oslo by denne småkalde torsdagskvelden i August. Selve konserten varte i nesten 3 heseblesende timer, uten noen form for pause, og publikum var i non-stop ekstase! Rockefeller bør fra nå av bli døpt om til Funkyfeller…
...

BUKTAFESTIVALEN, Tromsø 16-18/7.

...

Sting (snart 64) - Terningkast 4
Det var en overraskende positiv og hit-drevet Gordon Matthew Thomas Sumner som entret scenen på Olavsfestdagene, foran 6000 godt voksne trøndere, på kanskje sommerens aller fineste dag. Alt var egentlig perfekt fra start til slutt, det eneste som manglet var litt visuel energi på scenen, pluss det lille ekstra.
...

Salsa til folket!
Hovedøen Social Club leverte varene så det skrek etter på et utsolgt og hett Herr Nilsen i Oslo denne onsdagskvelden. Med sitt fjerde album rett rundt hjørnet feiret de med bravur og en rekke gjesteartister. Her skulle du ha vært og danset!
...

"Chicago" - Tidløst og fantastisk!
Det er ikke lengre enn 13 år siden musikalen «Chicago» glitret med sitt nærvær på Oslo Nye Teater. Da var det et unisont pressekorps som hyllet Arlene Wilkes & Co. og sekseren ble trillet i hele Akersgata. Året etter fikk enda flere kjennskap til forestillingen, da filmatiseringen av Rob Marshall endte opp med hele 6 Oscar-statuetter, og alle på vei ut av kinosalen nynnet på «all that jazz». Men har 2015-versjonen litt «Razzle Dazzle» den og? Ja, så absolutt, fordi denne musikalen er nemlig udødelig.
...

Wallmans Oslo: Miracles
"Are you ready for a miracle?" synger artistene, mens de er i gospelstemning på Gamle Mølla i Oslo. Ja, det er kanskje et lite mirakel at Wallmans Oslo har eksistert i så lang tid som de har, da man skulle tro at dette konseptet kom til å bli litt for snevert etterhvert. Men der tok undertegnede grundig feil, fordi et mer folkelig show som "Miracles" har vi ikke sett på Wallmans siden oppstarten i oktober 2000.
...

John Legend: En legendarisk konsert!
En meget sofistikert John Legend inntok Oslos storstue denne søndagskvelden, med en strykekvartett og seg selv på flygel. Det som på papiret kunne se ut som et heller anspent besøk av r&b-crooneren, viste seg å være hans beste konsert på norsk jord noensinne!
...

Billy Elliot: Noe for hele familien!
Har du lyst å ta med dine barn på et teater for å fremkalle frysninger et dusin ganger? Look no further! Folketeateret har funnet en unik artist i 12 år gamle Kevin Haugan, som synger og danser rett inn i hjerterota på deg.
...

Pharrell Williams: Skikkelig midt på treet!
Pharrell Williams er kanskje verdens beste pop-produsent... Han har desverre ingenting på en scene å gjøre...
...

Lauryn Hill: Mesternes Mester!
Det er bare å ta av seg hatten... Oslo var i går kveld vitne til tidenes største soul/hiphop-stjerne på Sentrum Scene. Med en ren "Fuck You" attitude, så gjorde Ms. Lauryn Hill akkurat det hun ville med sine låter, and we loved every minute of it. Nå trenger vi bare en ny plate...
...

3 nye album med Prince, for første gang siden 2010.
Ja, du leser rett. Når mannen først slår til, så er det for å imponere! Eller hva sier du til et soloalbum med futuristiske funk-lyder "Art Official Age", et 70-talls inspirert rockealbum "Plectrum Electrum" med hans jenteband 3rdEyeGirl, og sist, men ikke minst, en SuperDeLuxe-versjon av hans mesterverk "Purple Rain", 30 år etter originalutgivelsen... Alt utgitt i samarbeid med hans tidligere erkefiende, Warner Brothers Records.
...

Skjønnheten og Udyret: Pur Magi!
Nå er endelig den første norskproduserte Disney-musikalen her, og i ekte Disney-tradisjon, så er dette underholdning for absolutt hele familien... Eller, kanskje ikke hvis du er under 7 år. Da kan det nemlig hende at du springer hylende ut før 1. Akt er ferdig...
...

Nine Inch Nails i storform!
Size does matter... Fordi Nine Inch Nails har aldri hatt en større konsert i Norge før. Kanskje ikke en bedre en heller!
...

Justin Timberlake: En av verdens beste!
Ja, han er virkelig en av de beste der ute, når det kommer til å levere moderne pop-musikk og grandios underholdning. Han danser tøffere enn Chris Brown, og synger bedre enn Robin Thicke, og låtene er mye mer kreativ enn Usher. Han har likevel en liten vei igjen å gå... Men han kommer til å nå den absolutte toppen, før eller senere.
...

New Kids On The Block: En blanding mellom Himmel og Helvete!
(OSLO/PULS) Har du hørt begrepet "Finn 5 Feil" før? Vel, svaret er iallefall Jordan, Jonathan, Joey, Donnie og Danny. Fordi maken til noe makkverk av en konsert har undertegnede aldri opplevd før. Vet ikke om man kan kalle det for konsert en gang. (!) Men var det underholdende? Hell Yes!
...

Guys and Dolls: Kom i mål til slutt...
Denne musikalen fra 50-tallet er en vrien forestilling å elske, men derimot lett å like. Det er vel strengt tatt ingen som har akkurat dette teaterstykket som sin absolutt favoritt, men likevel fortjener den å bli satt opp på Oslo Nye Teater. Resultatet er ujevnt, men godkjent.
...

Nine Inch Nails kommer!
Mandag den 12 Mai kommer Nine Inch Nails til Oslo Spektrum.
...

En sliten Angie Stone...
En av de største Soulstjernene verden har å tilby hadde Norge som siste stopp på sin turnè... men hun var sliten... Veldig sliten...
...

Wallmans Oslo: NOVA
For tredje gang så tar PULS seg en helaften på Norges største restaurant, Wallmans. Denne gangen derimot, med en liten twist, da vi besøker dem på årets bransjekveld, da flere hundre artister sitter i salen og blir underholdt. Unødvendig å si, dette ble en minnerik kveld.
...

A Chorus Line: Energisk underholdning.
Chat Noir starter året 2014 med en energisk, underholdende og ikke minst, humoristisk forestilling. Den yngre garde av musikalartister tar selv "center stage" og danser, synger og kjører alle monologene. Resultatet er så absolutt godkjent.
...

Ketil Hardy - Rockography
Skiensfotografen Ketil Hardy (født 1970) er nå ute med sin andre bildebok av det som spirer og gror i musikkmiljøet i Grenland. Det er selvsagt mest lokale band, men også større artister er avbildet, dog på en lokal scene.
La oss ta en titt på hva som skjer på scenekanten nederst i Telemark.
...

Ellie Goulding: The Future of Pop!
Det er mindre enn ett år siden Tigerstaden hadde besøk av den britiske pop-kometen Ellie Goulding. Den gang var det Sentrum Scene som var arena for den kritikerroste sangfuglen etter at konserten ble bestemt flyttet fra Rockefeller på grunn av mangel på kapasitet. På lørdags kveld var hun midtpunktet i Oslo Spektrum, omgitt av et knippe spilleglade musikere og en flott og pompøs lysproduksjon.
...

Chuck Berry: Det var bare trist...
Det burde vært en øvre aldersgrense for å spille rock n roll...
...

John Mayer: Skikkelig midt på treet!
Er John Mayer en kjekkas som tilfeldigvis er en dyktig musiker? Eller er han en dyktig musiker som tilfeldigvis er kjekk? Det spiller egentlig ingen rolle, fordi kjedelig er han uansett... I "Oslos Storstue" hadde han iallefall publikum på sin side, men til ingen nytte...
...

The Wild Feathers
De spiller americana, men går ikke av veien for å legge inn noen skarpe kanter med hard rock riff. Dette låter både sårt og fett.
...

Buktafestivalen 2013, Amerikansk borteseier
Buktafestivalen feiret 10-års jubileum og tradisjonen tro var selvsagt ikke været helt på topp. Men det begynte ikke å regne før sistedagen!
...

Tedeschi Trucks Band: Made Up Mind
Går du rundt i trua på at det ikke er mulig å fornye tradisjonell, amerikansk rock? Lytt til Tedeschi Trucks Band!
...

Er du klar for å le?
Komikeren Eddie Griffin er snart klar for å ta Oslo med storm… Du har ikke hørt om han før sa du? Vel, kanskje du har det likevel...
...

Color Magic: Noe for alle!
PULS tok seg forrige uke en tur til Düsseldorf, og istedet for å fly ned, så tok vi Kiel-ferga frem og tilbake, for å sjekke ut showet på båten i samme slengen. Det viste seg å være en meget god ide, fordi maken til gratis underholdning skal man lete lenge etter...
...

Det er godt å leve! Å finnes til! Tross alt!
Da Leif GW Persson alias Ulf Lundell – de ser helt like ut! - erobra toppen av Oslo!
...

Ny singel fra Arctic Monkeys
Arctic Monkeys slapp i dag sin første nye singel siden "R U Mine" fra Februar 2012.
...

Jonas Alaska på Norwegian Wood
Jonas Alaska var tredjemann ut på Norwegian Woods siste dag, og åpnet konserten alene kun akkompagnert av sin gitar. Han har en tilstedeværelse, og sårhet i stemmen som umiddelbart gjør meg klar for å bare legge meg tilbake og lytte.
...

Maria Anonymena
Mye har vært sagt om Maria Mena, men tilbakeholden har hun vel sjeldent blitt kalt. Artisten som er kjent for å nærmest publisere dagboken sin i plateform, og som helt konsekvent spiller på personlige tekster og sanger om seg selv skuffet i så måte på Norwegian Wood.
...

Omvendt av Karpe Diem
Jeg har en innrømmelse å komme med: Jeg har aldri likt Karpe Diem. I alle år har jeg avfeid (med unntak av en glimrende minnekonsert i domkirken) deres musikk som strømlinjeformet svigermorsdrømhiphop skreddersydd for en oppvoksende kremfløtegenerasjon bespart verdens verre problemstillinger, og uten sans for skikkelig musikk. Med dette som bagasje står jeg en lummer torsdagskveld på Frognerbadet og venter på Norges desidert mest populære hiphop gruppe.
...

Ole Paus: Avslutningen
Ole Paus setter punktum med sitt definitive livsverk.
...

Queens of the Stone Age: ... Like Clockwork
2013 tegner til å bli et knallår for rocken. Her er nok ei perle.
...

Black Sabbath: 13
Har du også gått og venta på Guds gave til alle luftgitarister?
...

Playtime: Trees Don't Run
Belgisk band med omfattende kvaliteter. Det spenner fra luftig pop til hard rock.Om trær, isbjørner og livet generelt.
...

The Dream Syndicate, Rockefeller
(Oslo/PULS): 80-talls nostalgi fra et av undergrunnsrockens essensielle band. Influert av folk som Velvet Underground og Neil Young. Lød det like bra som tidligere?
...

Vi kommer til å savne deg – men ikke helt ennå
Mye er sagt og skrevet om Roky Erickson – en av den psykedeliske rockens mest tonesettende figurer. Som en av grunnleggerne av 13th Floor Elevators, og med sin egen, noe mer garasjepregede psych-rock, er han blitt hyllet verden over.
...

Legende i levende live på fredag
Førstkommende fredag står legenden Roky Erickson på scenen på Rockefeller sammen med The Hounds of Baskerville. For noen år tilbake var det ingen som hadde tro på at den mannen noensinne skulle stå på en scene igjen, men nå er altså turen kommet til Rockefeller.
...

Adam Douglas = 3xSoul
I et lite studio i Prinsens Gate 6, med vindusutsikt til de prostituerte, som ironisk nok heter ”Red Light Studios” møter jeg Adam Douglas, som ikke er aktuell med 1, ikke 2, men 3 soul-utgivelser i en nær framtid. En selvprodusert EP, et album med hans band High Red, og en soloplate produsert av Arvid Wam Solvang. Jeg får gleden av å høre utdrag fra alle disse utgivelsene mens vi prater om denne klassiske musikksjangeren Soul, og mannen har mye på hjertet, som en typisk amerikaner. Det er likevel noe annerledes med denne artisten, som det norske publikum snart kommer til å trykke til sitt hjerte…
...

Parade - en musikal om et mord
Den sanne drapshistorien om den lille jenta Mary Phagan er nå 100 år gammel, og som et tragedie-jubileum kommer nå den kritikkerroste musikaloppsetningen til Kanonhallen i Oslo. Hvis du føler for å oppleve noe nytt og friskt innenfor norsk teater, vel, da trenger du ikke å lete lengre... This is it!
...

The Walkmen: Best på plate eller Parkteatret?
Noen ganger når man oppdager nye band eller artister, er det via ett spesielt godt album som man ikke klarer å ta ut av spilleren. Så blir man noen ganger overrasket av å finne ut at de har holdt på en årrekke allerede, og man spør seg hvordan de har holdt seg under radaren så lenge.
...

Steve Earles skarpe blikk
Det er en Earle i godt slag vi hører på hans 15.skive. Han har mye på hjertet, igjen.
...

Yeah Yeah Yeahs: Mosquito
Karen O & Co er tilbake med sin første skive siden It’s Blitz! fra 2009, som de mottok enormt gode kritikker for. Også denne gangen klinker Yeah Yeah Yeahs til, men bør vi si ja, ja, ja til dette?
...

Major Lazer: Free the Universe
Endelig frigjør Major Lazer folket fra usikkerhet og forventninger. Tegneseriefiguren Major Lazer leverer det som tidvis er årets beste album, og Free the Universe er både variert og varierende.
...

Motorpsycho: Bildespesial
Fredagens sjelfulle konsert i bilder fra Tor Øyvind Sjøvik.
...

Motorpsycho: Musikk for sjelen
Med over 25 konserter på Rockefeller har gutta fra Motorpsycho god kontroll på hvordan de skal få publikum i sin hule hånd. Salen er full av fans som ville resten av kvelden bli tatt med inn i deres psykedeliske rockeunivers.
...

Gunnartoft - Tid
Å spille et helt album fra start til slutt, tilhører mer og mer sjeldenhetene for de fleste. Vi har ikke tid, for vi sitter fast i tidsklemma heter det. Gunnartoft har noe å melde om enten det er snakk om tid, folk som er annerledes, søskenkjærlighet, å kunne velge selv, svikerer eller rett og slett ”Om ingenting”.
...

The Line: "Near. Far. Wherever you are."
Puls går nok en gang nye veier, og anmelder nå sin første danseforestilling… Dansegruppa The Line er nok da en fin start å begynne, da de er noe av det mest kreative sjelene i sitt miljø, med et alderspenn på hele 36 år. (Den eldste på scenen var 62). Humor og dans har vel sjeldent vært så bra kombinert, og det er vel muligens fordi dette er skapt i Norge. Tvilsomt om dette ville slått like bra an i Øst Europa.
...

Låvefest i Oslo Spektrum
Mumford & Sons levde opp til den nyvunne stjernestatusen i Oslo Spektrum, men ikke helt uten hvileskjær.
...

Pstereo lanserer hiphophelter
Trondheimsfestivalen Pstereo har annonsert at den britiske rapstjernen Dizzee Rascal kommer til å stå på scenen under årets festival, som arrangeres 16. og 17. august. I tillegg kommer Karpe Diem til å opptre.
...

Lana del Rey: Først og fremst for fans
Det var først og fremst de som i utgangspunktet ville digge konserten som lot seg rive med av den kontroveriselle 26-åringens opptreden i Oslo Spektrum. Alle vi andre lot oss fascinere, men ikke i samme grad.
...

Moddi: Set The House On Fire
Vi skal til Nord Norge og Moddis oppfølgeralbum. Makan til karisma og tekstforfatterskap skal man lete lenge etter hos mange andre dagsaktuelle nordlendinger.
...

Bør Børson: Ikke for pyser!

Norges aller første og mest kjente musikal går nå sin seiersgang på Trøndelag Teater… På hjemmebane der altså… Dette feires med kanskje det yngste og energiske teaterensemblet noensinne. "Si mæ, har dæm blitt toillat?"
...

Matiné med Paskalev
Klokken 19 entrer Mikhael Paskalev scenen for dagens første konsert. Debutplaten What’s life without losers er ute, og den feires med dobbeltkonsert på Parkteateret! Selv om dette kun er den første av to, sparer han ikke på kruttet og gir en finfin konsertopplevelse til de oppmøtte.
...

Jake Bugg: Etter sin tid, forut for sin alder på Parkteatret
Med sin særegne stemme viste Jake Bugg på Parkteateret hvorfor han er en av tiårets mest spennende låtskrivere.
...

Posh pop
Kan synth-poprock fortsatt bevege oss? 30 år etter?
...

I skyggen av seg sjøl
Sært så det holder. Men velbegrunna sært. Så det holder.
...

Watch out!
Kan jeg få anbefale det rareste albumet du kommer til å like i år? The Flaming Lips, selvfølgelig.
...

Musikkvideo fra Kvelertak
På fredag slippes det etterhvert svært etterlengtede andrealbumet til Kvelertak, Meir. I påvente av albumet kan vi denne uken nyte «Månelyst», den andre videoen fra Meir.
...

Mark Lanegan annonserer album
Vi kan vel fortsatt si at Mark Lanegan er aktuell med fjorårets kanonutgivelse Blues Funeral, men han har allerede annonsert at det kommer mer fra den kanten 13. mai.
...

Don Martin ft Tommy Tee
Tommy Tee gjør det han sverget å aldri gjøre, han debuterer som rapper på norsk!
...

BigBang klatrer, og klatrer
På grunn av noen feler, sier noen «folkemusikk». Mest er det likevel rock. For å være presis: Pop/rock.
...

Farmer's Market + Goylem Space Klezmer, 15/2 RF-kjelleren (Biørnegildet)

To fete folkeband for en hundrings er ikke hverdagskost, og Goylem som oppvarmere var absolutt ikke feil.
...

Det er David Bowie som synger - endelig
Som 66-åring trer David Bowie inn i den aller supreste oldermannsligaen
...

Alvin Lee er død
Den britiske bluesgitaristen Alvin Lee, gitaristen som har samarbeidet med George Harrison og Ronnie Wood i løpet av karrieren, er funnet død. Lee ble 68 år gammel.
...

De nominerte til Årets innovatør er klare
Spotify har annonsert de fem navnene som er nominert til prisen Årets innovatør, som tildeles et band eller en artist som har utmerket seg med gode ideer og nyskapende tenkning i året som har gått.
...

Keane klare for Norwegian Wood
Tom Chaplin &Co spilte også i Frognerbadet for 4 år siden. Fortsatt er det plass til flere navn 13-16.juni.
...

Neil Young & Crazy Horse til Norge
7. august er turen kommet til Oslo Spektrum, og 10. august spiller Neil Young & Crazy Horse på Bergenshus Festning.
...

Fransk innenriksminister foreslår rapforbud
Den franske innenriksministeren Manuel Valls understreker at det ikke er presse- og ytringsfrihet han vil til livs, men aggressive tekster og oppfordinger til vold som må forbys.
...

Ingen dødtid med Honningbarna
Honningbarna feiret seg selv med slippfest på Parkteatret, og sørlandspunkerne viste sammen med Oslo Faenskap at de har god grunn til å feire.
...

Cody ChesnuTT danset med Parkteatret
Med den karakteristiske hjelmen på hodet, som han etter eget utsagn bruker fordi han kjemper for å holde soulen i live, gikk han på scenen på slaget ti. Derfra og inn var det en ren maktdemonstrasjon fra funksoulflinkisen.
...

Musikkbransjen i vekst for første gang siden Napster kom
Årsrapporten til den internasjonale bransjeorganisasjonen IFPI viser en liten oppgang på 0,3 prosent i salgsinntektene for musikk i 2012.
...

Fire spennende navn tilføyes Roskilde-programmet
Både electronica og folkpop er blitt ført opp på plakaten til Roskildefestivalen, som virker å fokusere på sjangerbredde på årets festival.
...

The Jacksons: Unity for $ and dead brother!
Min Mor sa alltid til meg, at hvis du ikke har noe fint å si, ikke si noe som helst... Jeg skal prøve å gjøre min Mor stolt i dag. Spørsmålet er om moren til Jackson-brødrene er like stolt.
...

Leonard Cohen spiller i Spektrum
I fjor spilte Leonard Cohen utsolgte konserter både i Halden og i Bergen. 20. august tar han turen til Oslo Spektrum, trolig også da for en smekkfull sal.
...

... og By:Larm-vinneren er... Jarle Bernhoft!
Hmm... Dette ser jo ut som en reportasje fra 2012, hvor faktisk Mr. Bernhoft vant den prestisjefulle Statoil-millionen... Det var jo strengt tatt Shining som fikk årets millionsjekk... Jarle har riktignok vært innom Shining som bassist en gang i tiden, men hva er det undertegnede egentlig prøver å si her?
...

by:Larm 2013: Deathcrush
Deathcrush var knusende overbevisende to dager på rad under by:Larm, og de viste at de behersker flere settinger med åttitalls-new wave-punken sin.
...

Nytt album ventes fra Mike Tramp
Unik historie fortelles gjennom det ventede albumet Cobblestone Street, som ventes utgitt en gang i april.
...