Puls 21.03.02


( )


Kevin Costner, Courtney Cox
3000 Miles To Graceland
Sandrew Metronome

Tips noen om denne saken


Les også

Kalender3000 Miles To Graceland

Med skuespillere som Courtney Cox, Kurt Russell, Kevin Costner, Christian Slater, Kevin Pollack og David Arquette, synes jeg det var på sin plass med både popcorn, kinakuler og cola.

Godt tilbakelent i stolen er det fem mannfolk med “kotteletts”, elviskostymer og brylsleik som møter meg. Harryfaktoren er overveldende, og jeg er ikke helt sikker på hvor dette bærer.

Las Vegas - Internasjonal Elvis-uke. Det er dit vi skal. Hvorfor rane en bank, når du kan rane et kasino?

Ranet er nøye planlagt og gutta, som riktignok ser litt komiske ut i sine nylondresser med caper, glitter og orange solbriller - er i ferd med å gjennomføre operasjonen med stort hell.

Noe går galt. Et titalls mennesker mister livet i en skuddveksling, og gutta er ikke lenger bare ranere, men kaldblodige mordere.

Med FBI i hælene og krangling internt blant gutta, er det duket for intriger og maktspill på høyeste nivå.

Murphy - sjefen sjøl (Kevin Costner) er ikke den som går av veien for å ta en av sine egne, dersom ikke ting går hans vei. Jakten begynner!

Innfallsvinkelen på filmen gjør den litt annerledes enn alle de andre rane-en-bank-og-bli-skutt-filmene, og får deg til å følge med fra starten. Ikke spesielt spennende, men med et slikt stjernespekket rolleregister og en blendende vakker Courtney Cox - er den absolutt severdig.


Britt Nesteby Obrenovic

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.