Puls 06.03.02


( )
Sandrew Metronome

Tips noen om denne saken


Les også

KalenderMade - en guttefilm

Et glimt, og jeg kan si; dette er en “guttefilm”! Ikke nødvendigvis en dårlig film av den grunn, men kanskje en smule forutsigende. Tøffe gutter som bokser, drikker øl, beiler og jobber for byens mafiaboss - ender som regel med slåssing, høye onkel skrue pengebunker, drap og dop. Dette er intet unntak.

Det hele starter tilsynelatende forsiktig. Bobby (Jon Favreau) jobber som bygningsarbeider og prøver å forsørge sin lille familie - kjæresten, seg selv og hennes datter. Et oppdrag fra sjefen (Peter Falck, bedre kjent som Columbo her hjemme), som også har inntekter som ikke tåler dagens lys - skal sikre Bobbys fremtid.

Det blir ikke fullt så enkelt som Bobby hadde tenkt seg. En arrogant, bøllete og ikke spesielt intelligent partner sørger for at Bobby kommer opp i mange svært uheldige situasjoner, som igjen gjør at han kommer på kant med mafiabossen av alle mafiabosser.

Dette blir intetsigende og kjedelig. Skuespillerprestasjonene er det også så som så med. Det er liksom ikke noe vits å lage mafiafilmer når “Gudfaren” og “Scarface” allerede er gjort.


Britt Nesteby Obrenovic

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.