Puls 04.03.02


WAHLBERG & ANISTON: Troverdig, som rock'n'roll-par i "Rock Star". ( )


Mark Wahlberg, Jennifer Aniston
Rock Star
Sandrew Metronome

Tips noen om denne saken


Les også

KalenderRock star!

Hvilken film! Ingen tvil om at Mark Wahlberg og Jennifer Aniston er perfekte til sine roller. Filmen har selvfølgelig rullet over kinolerretet for lenge siden, men for de av dere som ikke fikk den med seg: Gå ikke glipp av videoen!

Pittsburgh (1980-tallet):

Steel Dragon er for Chris (Mark Wahlberg) og hans likesinnede rockbandet med stor R og stor B. Det er bandet alle vil spille i, og som alle imiterer.

I likhet med mange andre spiller også Chris i et band, og hans fanatisme til sine idoler (Steel Dragon), har gjort ham til perfeksjonist hva imitering angår. Vokalisten i Steel Dragon holder ikke lenger mål, og etter at gitaristen i bandet har hørt Chris synge - går drømmen i oppfyllelse.

(Det hele er bygd på "a true story": Tim "Ripper" Owens, som overtok rollen fra Rob Halford i Judas Priest, 1996.)

Sammen med kjæresten Emily (Jennifer Aniston) går turen til Los Angeles, hvor han blir den nye superstjernen i verdens mest populære band - og, han synger som en gud!

Vi blir tatt med på en rundreise i rockens verden, og det er ingen tvil om at dette er en velregissert, godt gjennomarbeidet og troverdig film. Alt er der.

Rocken, dopen, sex-orgiene, rigging, trengsel, hylende damer og sist men ikke minst; baksiden av medaljen.

Mark Wahlberg er den fødte stjerne og alt han foretar seg i denn filmen er riktig. Gangen, holdningen, språket, klesstilen, utstrålingen og karismaen. Det bare er der. Hvilken skuespiller!
er den fødte stjerne og alt han foretar seg i denn filmen er riktig. Gangen, holdningen, språket, klesstilen, utstrålingen og karismaen. Det bare er der. Hvilken skuespiller!
er den fødte stjerne og alt han foretar seg i denn filmen er riktig. Gangen, holdningen, språket, klesstilen, utstrålingen og karismaen. Det bare er der. Hvilken skuespiller!


Britt Nesteby Obrenovic

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.