Puls 15.06.01


Askil Holm, Tugboat

Tips noen om denne saken


Les også

Askil Holm: Rolling The Slow Bus Home (02.10.09)

Askil Holm: Harmony Hotel (05.02.07)

Kurt Nilsen, Espen Lind, Askil Holm & Alejandro Fuentes: Hallelujah - Live (30.10.06)

Kremen rocka jula inn på Rock Bottom (23.12.04)

Askil Holm: Daydream Receiver (03.03.03)KalenderUnge trøndere satser

We Are Hello Show er et nytt konsertkonsept som startes opp i Trondheim. Konseptet bygger videre på et samarbeid som ble startet av Machine Machine Records og Lasse Marhaug fra Jazzassin Records i 1998. Målet var å fremme norsk indie pop/rock og alternativ musikk i Norge. Så langt har det kommet tre samleplater; We Are Hello vol.1 – 3, og snart ventes vol.4.

I påvente av release, vil det i løpet av sommeren bli holdt flere konserter med artister fra den kommende plata. Første sjanse er på Brukbar i Trondheim søndag 17.juni klokka 21.00.

Askil Holm spiller, sist sett og hørt i forbindelse med Norwegian Wood festivalen der han spilte på sidearrangementet Betong Wood. Han har også nylig sluppet EPen "The Boy With The Boomerang" som har fått veldig bra mottagelse. I tillegg kan man få med seg Tugboat, et ungt Trondheimsband med Namsosrøtter som i vinter var playlistet på NRK Petre med låta "1000 Showers".

Konsertene arrangeres av We Are Hello i samarbeid med nettradioen Trondheim Underground Radio, TUR og deres fanzine Trondheim Underground Radio fanzine (TURf).


Stig Aasheim

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.