Puls 21.05.01


THE HOME GROAN MOBILE: Ramponert! ( )


HGH

Tips noen om denne saken


Les også

Herlige Home Groan (21.04.06)

Kremen rocka jula inn på Rock Bottom (23.12.04)

Ringelyd! (03.08.01)

HGH: Trash Grass & Love Songs (13.06.01)

Strengelek med HGH på Mono (15.05.01)

En klassisk rock-duo er født! (21.03.00)

En hyldest til Rick Danko (21.01.00)

Home Groan: Astrodome (22.09.99)KalenderHGHs dashbord stjålet!

Obs! Finner du et dashbord som passer inn i en Volvo Duett 1961 er det temmelig sikkert stjålet! Dashbordet tilhører Martin Hagfors i HGH! Og bør tilbake der den høre hjemme. Kvikt!

Mens HGH hadde release-konsertMono i Oslo gikk noen til sabotasje mot The Home Groan Mobile. Bilen som eies av HGHs Martin Hagfors er en 1961 Volvo Duett. Bilen sto parkert ved Youngstorvet da selve hjertet i dasbordet ble brutalt revet ut. Det opplyses at Hagfors, som er ikke-røyker, oppbevarte penger til bomstasjoner og parkering i askebegeret.

En fortvilet Hagfors er ellers glad i at hans personlige Mojo Bag som henger i speilet ikke ble rørt. Mojo bagen - som er en gave fra munnspillslegenden Rock Bottom - inneholder bla. rester av huset til Howling Wolf, ekorn-matrester fra gravstøtta til Duane Allman og flere ukjente ingredienser som voodoo entusiasten Rock Bottom har komponert. Hagfors, som kjører uten sikkerhetsseler, frykter at askebegertyveriet er en forvarsel på noe ondskap.

De som kan hjelpe Hagfors med å få The Home Groan Mobile hel igjen (fremskaffe askebegeret på et eller annet vis), vil bli belønnet med komplett samling Home Groan & HGH plater (inkl. live promo CD, 10", 7", LP & CD'er!)


Kripos

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.