Puls 08.01.01


NICOLE APPLETON: Feil kjæreste...? ( )
Tips noen om denne saken


Les også

John Legend: En legendarisk konsert! (20.10.14)

Melanie Blatt: Stein helgen (12.06.01)

Slutt for All Saints, Nicole & Natalie Appleton går duo (09.01.01)

Everlast + All Saints = Sant? (06.11.00)

All Saints: Saints & Sinners (17.10.00)

All Saints vippa ned Mariah Carey (09.10.00)KalenderLiam Gallagher & Liam Howlett - vår tids Linda & Yoko?

Et og annet tyder på at det går mot slutten for den suksessrike jentegruppa All Saints. Skal vi tro den stadig mer høylydte sladderen, legges mye av ansvaret på skuldrene til Appleton-søstrenes kjærester - Oasis-vokalisten Liam Gallagher og The Prodigys produsent og DJ Liam Howlett. Historien gjentar seg med andre ord: I sin tid ble jo Paul McCartneys og John Lennons kjærester - Linda Eastman og Yoko Ono - beskyldt for å være årsak til at selveste The Beatles gikk i oppløsning.

Det skal øyeblikkelig legges til at de aller ferskeste ryktene omkring All Saints stammer fra den engelske skandaleavisa The Sun, men dog:

De fire All Saints´ene avlyste vitterlig nylig en promotur til Australia og Japan - og slikt skjer vanligvis ikke uten at noe er galt.

Det er vel kjent at Melanie Blatt lenge har trua med å forlate gruppa, og nå skal altså smellvakre Shaznay ha fått mer enn nok av all oppmerksomheten søstrene Nicole og Natalia Appleton får - som følge av at de har blitt sammen med hver sin Liam; Gallagher og Howlett.

Om de er i ferd med å splittes, skal det i hvert fall sies at de slutter på toppen av sin karriere. Alt de gjør ser for tida ut til å havne på toppen av singellistene i jentenes hjemland, England.


Arild Rønsen

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind