Puls 17.10.00


( )


All Saints: Saints & Sinners

London Records
Distr.: Warner Music

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på All Saints: Saints & Sinners - (Kelkoo)

Søk etter All Saints: Saints & Sinners: på Amazon.com


Les også

John Legend: En legendarisk konsert! (20.10.14)

Melanie Blatt: Stein helgen (12.06.01)

Slutt for All Saints, Nicole & Natalie Appleton går duo (09.01.01)

Liam Gallagher & Liam Howlett - vår tids Linda & Yoko? (08.01.01)

Everlast + All Saints = Sant? (06.11.00)

All Saints vippa ned Mariah Carey (09.10.00)KalenderAll Saints: Saints & Sinners

De fire unge, vakre og høyst levende britiske helgenene i All Saints er tilbake med langspilleren "Saints & Sinners". Etter utrolig suksess verden over med deres debut for tre år siden, knyttet det seg store forventninger til oppfølgeren. Og de infris så til de grader! Dette er uten tvil en av høstens gledeligste overraskelser på pop-fronten.

Super produsenten William Orbit kaster glans over fire av låtene på Saints & Sinners, og to kjenner vi allerede: "Pure Shores" fra The Beach-soundtracket, og den nye singelen "Black Coffee".

"Surrender" og "Dreams" utmerker seg også som to av albumets høydepunkter. Der Orbit sklei over i det vulgære på Madonnas siste, har han imidlertid tatt med seg det delikate og skjøre som satte spor på Madonnas forrige. Og formelen funker perfekt også denne gang.

"K-Gee" Gorden og Johnny Douglas, som også produserte det første albumet, ivaretar jentenes etablerte sound og setter vokalen i fokus. Og det er
uten tvil vokalen som bærer melodiene. Men samtidig kan jentenes til tider monotone koring oppleves som noe trøttende i lengden. Men det er nå det eneste jeg har å utsette på albumet.

Ellers er platen fyllt til randen med gode, fengende og funky pop-perler. I denne sjangeren er det lett at album blir produsert rundt et par singel-suksesser, hvor resten av låtene fungerer som fyllstoff. Her derimot er så og si alle låtene potensielle hit'er.

Og allerede nevnte "Surrender" er noe av det nydeligste jeg har hørt på lenge. Den lettere psykedeliske "Woopin' Over You", minner en smule om
deres krydder-venninner, uten at det er noe galt i det, og "Distance" høres
til tider ut som en poppete versjon av Erykah Badu.

Melanie, Shaznay, Nicole og Natalie sitter med sterke kort på hånden
i denne runden, akkurat som sist. Det første albumet som solgte godt og vel 10 millioner på verdensbasis, leverte fem store hits, og det klarer de glatt denne gangen også!


Thomas Olsen

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind