Puls 28.08.00


Semi Norvège
Tout
SN Records

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Semi Norvège - Tout (Kelkoo)

Søk etter Semi Norvège: Tout på Amazon.com


Les også

KalenderSemi Norvège: Tout

Norsk på norsk ble det kalt før. Nordnorsk på svulstig bluesrock kaller jeg det. Semi Norvège debuterer på eget selskap, og tross habile innsatser i forskjellige band tidligere, har de denne gangen gått rett i myra hvor klisjéene kleber seg som verst. Flinke er de sikkert, men det holder ikke under denna kniven.

Folka vi her får høre har fartstid fra både legendariske Kjøtt, Madsens Kranium og Pleasure In Pain. De er tydelig erfarne, og instrumentene trakteres vel, om noe selvfølgelig. Det er bare så synd at misplasseringer av “ekstrainstrumenter” som keyboards og diverse perkusjon lager bulker.

Musikken ligger et sted mellom streit rock, blues, vise og stadionpompøsitet. Det låter aldri originalt hverken tekstmessig eller musikalsk, og klisjéene kommer tettere enn hagl på et allerede svulstig og halvveis fundament.

Muligens er det jeg som er kravstor, men linjer som æ kjent pusten fra munnen din mot huden min og du var naken også da du ble født, i selskap med Dire Straits-fuzz og Pink Floyd-tangentering faller langt utenfor min kopp.

Jeg skal allikevel ikke avfeie fullstendig; Semi Norvège kan ha potensiale for tung rotasjon på Nattønsket, og det da noe.


Ruben Gran

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.