Puls 11.04.00


STING:
Tvilsomme venner ( )
Tips noen om denne saken


Les også

Sting (snart 64) - Terningkast 4 (02.08.15)

Sting: On A Winter's Night (05.11.09)

Comeback for The Police? (02.01.07)

Sting i et karrierevakuum (02.11.04)

Nytt album fra Sting 23. september (23.05.03)

Sting: ...All This Time (08.11.01)

Sting - absolutt i tåka (10.03.00)

Rock Against Haider stiftet (24.02.00)

Sting: Brand New Day (28.09.99)KalenderHorse-party backstage hos Sting

Sting sies å være i sjokk etter en "skremmende avsløring" om at en masse dop ble funnet i artistens backstage-party i London sist lørdag. Heroin og kokain var blant dopet som ble funnet på "aftershowparty" i Royal Albert Hall, kun for celebre venner. En av sikkerhetsvaktene oppdaget dopet i en veske søndag morgen. Sting var ikke selv på festen, men hadde dratt hjem for å sove før flyet til Frankfurt tok ham til neste stopp på den pågående verdensturnéen.

Ifølge britiske tabloidaviser, inneholdt veska "ni poser med pulver, en beis hasj og flere poser som stinka av pot". Karakteristiske bøyde skjeer ble også registrert.

Sting var ikke tilgjengelig for kommentar, men en talsmann sa: - Sting var sjokkert og lei seg over nyheten. Han var ikke på festen, men dro hjem med en gang konserten var over.

Politiet sier det kan bli aktuelt å snakke med gjester som deltok på festen og har allerede snakket med arrangør Harvey Goldsmith, som har gitt dem invitasjonslista.

REGNSKOGSKONSERT

Førstkommende torsdag arrangerer Sting en av sine velkjente "regnskog-konserter", den tiende i rekka. Denne gang har han fått med bl.a. Elton John, Billy Joel og Gladys Knight. Hittil har Sting fått inn $ 11 millioner, der overskuddet skal brukes til å redde regnskogene, melder NYPost.


Trygve Mathiesen

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind