Puls 18.02.00


Fritt fram for Plater også ( )


Asgeir Borgemoen
Fritt Fram
NRK/Columbia

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Asgeir Borgemoen - Fritt Fram (Kelkoo)

Søk etter Asgeir Borgemoen: Fritt Fram på Amazon.com


Les også

Asgeir: Sjefen Over Alle Sjefer (28.03.01)KalenderAsgeir: Fritt Fram

Noe av det viktigste med barneplater er hvor lenge mor og far orker å høre på dem. I dette tilfellet vil jeg si: Fra Oslo til Drammen er greit. Men til Holmestrand er helt uaktuelt.

Rødtoppen Asgeir og den småfurtne vaskebjøren Vaske ble alle barns TV-helter etter å ha annonsert "Nå skal vi vise en film med gravemaskiner". Her er spin-off produktet, en plate som ifølge Asgeir inneholder "litt rock, litt disco og litt Grand-Prix".

Asgeir (Borgemoen) og Vaske (Scott Maurstad) synger og korer til standard rocke-komp på alle sangene. Hverken Asgeir eller Vaske er åpenbare sangtalenter, men de gjør en helt grei jobb.

Platen passer nok best for barn i Post-Egner, Pre-Hanson alderen. De yngste vil nok ikke synes noe særlig om lydbildet, og de eldste vil nok synes at dette er litt vel barnslig.

Her er ingen åpenbare høydepunkter, selv om koringen på "30 røvere" fikk undertegede til å dra på smilebåndet. "Klagesang" var også underholdende, men trolig langt over hodet på målgruppen, mens "En Cowboy tar banjoen frem" ikke er annet enn irriterende.


Mathias Moe

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.