Puls 14.05.15


Hovedølen Social Club
13 Mai 2015
Herr Nilsen, Oslo

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Hovedølen Social Club - 13 Mai 2015 (Kelkoo)

Søk etter Hovedølen Social Club: 13 Mai 2015 på Amazon.com


Les også

KalenderSalsa til folket!

Hovedøen Social Club leverte varene så det skrek etter på et utsolgt og hett Herr Nilsen i Oslo denne onsdagskvelden. Med sitt fjerde album rett rundt hjørnet feiret de med bravur og en rekke gjesteartister. Her skulle du ha vært og danset!

Konseptet er enkelt, men genialt. De spiller norske kjente pop-klassikere, men med en Cubansk tvist. Så hvorfor ikke starte med allsang på aller første låt? Vel, det gjorde de nemlig, med De Lillos' "Neste Sommer". De fylte opp det lille dansegulvet med "Voi Voi", og startet latino-klapping på kveldens aller yngste låt, "Den Du Veit". De skapte nydelige koringer på "Svake Mennesker", og undertegnedes musikalske høydepunkt var uten tvil en bolero-ballade av DDEs "Rumpa Mi". Den brakte faktisk fram frysninger. Hvem ville tro det?

Nydelig stryk og fløyte dukket opp under "Smak av Honning", og "Splitter Pine" fikk fram blåsen i sitt rette element. Som en avslutning fikk vi også "Jeg vil ha en blå ballong", som passet overraskende godt inn i latinosjangeren. Hjernen bak dette bandet er Sverre Indris Joner, som til og med har studert Cubansk musikk, og deres nye album, som er fjerde i rekken heter "Salsa til folket". Vi har alle et behov for litt salsa i kalde Norge, så det er bare å dukke opp på deres neste konsert, eller kjøpe platene. Terningkast 6.


Petter Aagaard

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.