Puls 05.05.14


Angie Stone
Rockefeller, Oslo
26 April

Tips noen om denne saken


Les også

En strålende Angie Stone! (28.04.08)

Angie Stone: The Art Of Love And War (30.11.07)

Store Stone (08.07.00)

Angie Stone: Black Diamond (24.04.00)KalenderEn sliten Angie Stone...

En av de største Soulstjernene verden har å tilby hadde Norge som siste stopp på sin turnè... men hun var sliten... Veldig sliten...

Man kan selvsagt fokusere på de positive sidene som undertegnede bruker å gjøre, men da blir det som en copy/paste fra PULS sin anmeldelse av Angie Stone-konserten på Rockefeller fra 2008. (Dere finner en link til den til venstre på denne siden, under tittelen "En strålende Angie Stone!") Kort forklart, dama synger tøft, koristdamene synger tøffere. Bandet er fett, men de musikerne hun hadde med seg for 6 år siden var fetere... Lydmannen som styrte monitorene hadde ikke en bra dag på jobben, iallefall ikke like bra som sist gang Angie var innom... Men så var det Angie som artist da...

På 70-tallet så hadde Elvis Presley en flørt med publikum med å tease fram noen låter, for så å ikke spille dem. Dette prøvde Angie seg på også, men det var ikke ekte. Hu ville bare teste publikum om de var med på hver låt, og hvis ikke responsen var stor nok, så sluttet hun etter 10 sekunder. Det var en stor fornærmelse, fordi det norske publikumet var mer enn bra nok, men hun oppførte seg som en bortskjemt drittunge, som bare ville rekke flyet tilbake til USA.

Diva eller ikke, hun må akseptere at folk flest i salen kjenner best til hennes første soloalbum "Black Diamond", da det strengt tatt er hennes eneste suksessfulle utgivelse, iallefall med tanke på salg. Det er ikke noe vits i fremheve de låtene som funket, fordi de ble mer enn bra nok beskrevet i PULS-anmeldelsen fra 2008.

Når oppvarmingsartisten heller ikke hadde sangstemmen under kontrol, ble dette en heller skuffende kveld. Så skuffende at undertegnede vurderer å ikke møte opp neste gang hun gjester Oslo by. Det skal sies da, at når Angie Stone gikk "all in" med gospel-vibasjoner ala Al Green, så var alle i salen med. Kanskje hun burde satse på en ren gospel-plate neste gang.


Petter Aagaard

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.