Puls 24.08.13


The Wild Feathers
The Wild Feathers
Warner Music Norway

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på The Wild Feathers - The Wild Feathers (Kelkoo)

Søk etter The Wild Feathers: The Wild Feathers på Amazon.com


Les også

KalenderThe Wild Feathers

De spiller americana, men går ikke av veien for å legge inn noen skarpe kanter med hard rock riff. Dette låter både sårt og fett.

Ricky Young og Joel King la grunnlaget for The Wild Feathers i 2010 i Nashville. Fire av gruppas fem medlemmer var vokalister i sine respektive band i sørstatene før de møttes i country-hovedstaden. De er av den mening at det er bedre med fire vokalister enn kun en. Et firehodet monster, som de selv kaller det. Vanskelig å være uenig det, så lenge alle synger så bra som de gjør.

Debutskiva deres har glød, fine harmonier og mye gitarer, mens tangentene hele tiden er parat. Referansene er mange. På sitt hardeste er ikke The Black Crowes eller Boston langt unna, mens The Eagles utvilsomt også er et band de har et godt øre til. Det høres ikke minst på de fine balladene "Tall Boots" og "Left My Woman".

Fullt øs fra første akkord i form av rockeren "Backwoods Company". Den går til gjengjeld fort i glemmeboka. Boston-inspirerte "American" framstår som et av mange sterke spor. Det samme gjør den over seks minutter lange singelen "The Ceiling".

The Wild Feathers har spilt inn en skive med svært få dødpunkter. Det låter organisk og friskt. Da er det bare en ting som gjenstår å si; Anbefales.


Svein Mostad

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.