Puls 20.08.13


Eddie Griffin
Folketeateret, Oslo
23 August 2013

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Eddie Griffin - Folketeateret, Oslo (Kelkoo)

Søk etter Eddie Griffin: Folketeateret, Oslo på Amazon.com


Les også

KalenderEr du klar for å le?

Komikeren Eddie Griffin er snart klar for å ta Oslo med storm… Du har ikke hørt om han før sa du? Vel, kanskje du har det likevel...

Mr. Griffin er det man kaller en "underground-comedian" som har vært aktiv i over 20 år, og er en meget respektert standup-artist i USA, spesielt blant afroamerikanere. Når han gikk på ungdomskolen fikk han tittelen "Clown of the Year" 3 år på rad, så hans talent kan trygt kalles for medfødt. Mange sammenligner han med storheter som Richard Pryor og Lenny Bruce pga hans brutale ærlighet. Hans musikalske talent har heller ikke gått upåaktet henn, hvor han både synger, danser og spiller piano med enorm energi. Du kan forresten høre han på Dr. Dre's legendariske album "The Chronic".

Du kan ha ubevisst sett han i komedier som "The Last Boy Scout" og "Coneheads", såvel som dramaroller i filmer som "John Q" med Denzel Washington, og ikke minst, den kritikkerroste underground-klassikeren "Undercover Brother" hvor han hadde hovedrollen.

På hans Comedy Stand-up Special "DysFUNKtional Family" i 2003 beviste han en gang for alle at han er blandt de aller dyktigste komikere i moderne tid, og nå på fredag skal han altså komme til Norge og underholde oss på Folketeateret. Det er fremdeles billetter igjen, så det er bare å løpe og kjøpe, hvis du våger å bli sjokkert av hans "potty-mouth."


Petter Aagaard

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.