Puls 04.08.13


Oslo - Kiel
Color Magic
Juli 2013

Tips noen om denne saken


Les også

KalenderColor Magic: Noe for alle!

PULS tok seg forrige uke en tur til Düsseldorf, og istedet for å fly ned, så tok vi Kiel-ferga frem og tilbake, for å sjekke ut showet på båten i samme slengen. Det viste seg å være en meget god ide, fordi maken til gratis underholdning skal man lete lenge etter...

Her var det nemlig noe for hele familien, i et showlokale som ligner mer på noe Las Vegas har skapt enn noe som eksisterer i lille Norge. Glitter, røde tepper, flotte barer, søte servitører og selvsagt et casino i etasjen under scenen. Men her i PULS så er det jo musikken som er det viktigste, og det Color Magic har skaffet av artister var intet annet enn imponerende. Dyktige sangere og dansere fra England og Skandinavia, og entertainere og akrobater fra Øst-Europa , sammen i en fargerik harmoni. Nevnte jeg at salen var fylt til randen?

På vei ned til Kiel fikk vi oppleve høydepunkter som var mange og varierte i showet "True Colors". (Selve låta "True Colors" ble flott sunget av den norske sangerinnen Anita Myhre). Med en flørt av 60s rock til en hedundrades tolkning av Bond-klassikeren "Diamonds are Forever" fikk man en eklektisk opplevelse. Man fikk frysninger når man fikk se og høre Moulin Rouge-tolkningen av "Roxanne", og man danset med når Earth, Wind & Fire's "Boogie Wonderland" tok publikum med storm. Sykkelakrobatikken var også veldig underholdende, spesielt når det så ut som han gjorde feil og ramlet og slo seg. Undertegnede gikk iallefall fem på. Det var til og med en "små-harry" medley av tyske låter som endte opp som en hyllest av vår alles kjære Wenche Myre.

Når vi reiste tilbake til Oslo noen dager senere, så vi showet "Bring on the Night", og det var akkurat det det også gjorde. Grand Prix-hitten "Euphoria" passet skremmende bra inn i et slikt showkonsept, og vekket publikum ekstra opp, men høydepunktet var nok "Can you feel the love tonight", omgjort til en "Lord of the Rings" lignende atmosfære. De gjorde også en Cirkus-lignende hyllest til Robbie Williams, og da fikk den norske artisten Mikkel Gythfeldt nok en gang vist fram sine flotte sangferdigheter. Humor var også tilstede når Enya-klassikeren "Sail Away" ble framført av 3 nydelige havfruer, som senere måtte komme seg av scenen i 3 rullestoler, av den enkle grunn at de ikke hadde ben de kunne gå på... Funny!

Disse 2 showene som forøvrig er regissert av dyktige folk fra den skandinaviske teaterbransjen vises 2 ganger pr kveld, slik at alle de 2000+ gjestene som er ombord får mulighet å se herligheten hvis de vil. PULS kan iallefall trygt anbefale deg å ta en 2-dagers båttur til Kiel... Dette er noe helt annerledes enn Danskebåten.


Petter Aagaard

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.