Puls 27.02.13


Foto: Tim Borgqvist


Oslo Spektrum
21 Februar 2013
Oslo

Tips noen om denne saken


Les også

Michael Jackson: Michael (08.12.10)

Michael Jackson - The King of Pop (02.11.09)

This Is It: En verdig avskjed med popkongen (29.10.09)

Michael Jackson: This is it (sgl) (13.10.09)

Michael Jackson – Et litt kritisk syn... (29.06.09)

En hel popverden i sorg (26.06.09)

"King Of Pop" øver etter gamle opptak (30.04.09)

Michael Jackson opptrer på World Music Awards (09.11.06)

Jacko chatter med fansen (24.10.01)

Destiny's Child for Michael Jackson (27.07.01)

Jacko + Britney = sant (18.04.01)

Er LaToya og Michael Jackson én person? (03.04.01)

Michael Jackson og Aerosmith i Rock and Roll Hall of Fame (13.12.00)

Michael Jackson foreleser på Oxford om - barn! (07.09.00)

Michael Jackson saksøkes for $ 21 mill. (26.06.00)

Innbrudd hos Michael Jackson (28.10.99)KalenderThe Jacksons: Unity for $ and dead brother!

Min Mor sa alltid til meg, at hvis du ikke har noe fint å si, ikke si noe som helst... Jeg skal prøve å gjøre min Mor stolt i dag. Spørsmålet er om moren til Jackson-brødrene er like stolt.

La meg starte med å si at jeg er en Fan... Muligens mer Fan enn de andre som var i Oslo Spektrum denne kvelden, og med det mener jeg at jeg har alle The Jackson 5 og The Jacksons platene på CD. Det tror jeg ikke at det er mange gale Michael Jacksons fans som kan skryte på seg en gang. Så litt forventinger hadde jeg denne kvelden, og la meg starte med det positive: Bandet leverte varene. Gutter som tidligere har turnert med både Janet og Michael kicket skikkelig ass, og da tenker du kanskje at Tito og Jermaine på gitar og bass var en del av bandet... Nei, det var de ikke... De var pynt!


Foto: Tim Borgqvist

Gutta har blitt gamle, rett og slett, og jeg begynner å tvile om de noen gang fortjente å dra på bbq-partys med Smokey Robinson, Diana Ross, Stevie Wonder og Marvin Gaye på 70-tallet. Fordi de er i en annen divisjon, en lavere en, og den største skuffelsen var overaskende nok Jermaine. Back in the day hadde Michael fått streng regi av sin far, at han kun skulle synge up-tempo låtene, mens Jermaine skulle synge balladene, fordi han hadde en så fin falsetto, og det stemmer i grunn også, men når sistnevnte begynte å synge i brystklang, så var det så surt at jeg begynte å tro at mannen var på vei til å gjøre en "Keith Richards" og falle om på scenen... Bedre ble det ikke når han midt under konserten begynte å synge sine sololåter (!!!) som overhodet ingen i salen hadde hørt før. "Do what you do" var riktignok en hit på 80-tallet, men den drepte stemningen i salen. Helt utrolig kleint!


Foto: Tim Borgqvist

Det mest frustrerende var likevel deres Jackson 5 medley hvor de kuttet ned alle hittene til kun et vers og refreng, for så å gi videre til neste sang... De kunne bygd et helt show rundt disse låtene, men istedet valgte de å prioritere Jermaine sine låter... Tragisk! Jeg orker ikke å skrive mer... De gjør denne turneen kun pga pengene. Dette er 2 timer av mitt liv jeg aldri får tilbake igjen, og jeg orker ikke lengre å ha mine Jacksons CDer synlig i hyllen min...


Petter Aagaard

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind