Puls 20.02.13


Local Natives
Øyafestivalen
20.02.2013

Tips noen om denne saken


Les også

KalenderØya med enda et nytt navn

Øyafestivalen fortsetter å slippe nye navn, og i dag er det Local Natives fra California som står for tur.

Local Natives skal ha levert en vanvittig bra konsert da de sist var på besøk på Øyafestivalen for tre år siden. Navn som Arcade Fire, Fleet Foxes og Vampire Weekend går igjen når man forsøker å beskrive musikken deres, og det er ikke uten grunn.

Ryktene vil ha det til at alt bandet skaper, fra låtskriving til coverart og lignende, er et resultat av samarbeid mellom alle medlemmene. I tillegg bodde de en periode i kollektiv sammen, akkurat som norske Tuba Tuba. Imidlertid ser det ut som om samarbeidet har båret frukter, og at de ikke er lei av hverandre ennå.

For tiden er de nemlig aktuelle med den nye skiva Hummingbird, som har fått minst like gode kritikker som debuten Gorilla Manor fra 2009. Dette har resultert i stor interesse rundt bandet, og de kommer til å stå på John Dee i Oslo allerede i morgen.

Morgendagens konsert er imidlertid utsolgt, så det lønner seg nok å gå til anskaffelse av et torsdagspass til Øyafestivalen, der Local Natives, Of Monsters And Men og Rodriguez alle står oppført på programmet. Vi sees nok der, om ikke før.


Petter Brønstad

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind