Puls 19.02.13


Kraftwerk
Øyafestivalen 2013
19.02.2013

Tips noen om denne saken


Les også

KalenderKraftwerk til Øya

Krautrockpionerene i Kraftwerk spiller på Øyafestivalen 9. august, og Enga kommer til å være full av publikummere med 3D-briller, kan festivalen melde.

Øyafestivalen kunne allerede i forrige uke melde at de var utsolgt for ukespass, noe som er rekortidlig for oslofestivalens vedkommende. Det er imidlertid fortsatt mulig å kjøpe dagspass til alle dagene.

Likevel fortsetter de å utvide programmet med interessante artister, og i dag annonserte Øyafestivalen at det tyske krautrockelectronicabandet Kraftwerk står på scenen 9. august. Bandets sjef Ralf Hütter har siden 2009 drevet med et visstnok ganske spektakulært 3D-show, og det er første gangen noe slikt fremføres på Øyafestivalen.

Fra før er artister som Blur, The Knife og Tame Impala klare for festivalen, noe som gjør at også Puls-redaksjonen trolig blir å finne på festivalen i år som i fjor, trolig også denne gangen i godt humør og med en øl i hånda.

For de som ikke orker å vente helt til Middelalderparken åpner i august, er High On Fire klare for Øya Open 24. februar på John Dee som en smakebit på hva vi kan vente oss på sensommeren.


Petter Brønstad

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind