Puls 01.07.10


Tre Små Kinesere
Kjærlighet På Tunga
MBN/Universal

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Tre Små Kinesere - Kjærlighet På Tunga (Kelkoo)

Søk etter Tre Små Kinesere: Kjærlighet På Tunga på Amazon.com


Les også

Tre Små Kinesere: I Live (12.11.11)KalenderTre Små Kinesere: Kjærlighet På Tunga

Tre Små Kinesere er tilbake etter en 5 års pause, men pausen har ikke forandret noe på deres lydbilde. Her får vi nemlig et gledelig gjenhør med de søte og snille melodiene vi koste oss med på 90-tallet.

Plata er produsert av teamlederen Ulf Risnes, og dette er det første albumet med den nye bassisten Truls Waagø. Allerede på låt nr 2 "Lykketrikken" kommer man inn i den nostalgiske kineserverden, og man blir nesten sjarmert av de fargerike twists and turns gutta velger å gå, musikalsk sett. "Gode Daga" er et annet høydepunkt med et veldig sterkt refreng. (Sommerens radio-hit anyone?) Av de litt mer melankolske låtene, så funker "Bli me mæ tilbake" på flere plan.

Albumet kan nok bli i det søteste laget, hvis man ikke er i den rette stemningen. Men Gudene skal vite, at vi alle har godt av å høre på litt "Kineserpop" i ny og ne. At bandets hovedvokalist har jobbet litt med barnelåter den siste tiden, kan man nok merke på produksjonen, på både godt og vondt. Derimot så kan man ikke legge skjul på at de låtene som Ulf Risnes synger lead på, klinger best i stereoen.

Hvis du liker en trøndersk versjon av Beach Boys med litt Knutsen & Ludvigsen vibrasjoner kastet inn i mixen, så kan nok denne platen være noe for deg. Dette er ikke noe nytt "Hjertemedisin", men det er godt å se at gutta er tilbake på beina igjen.


Petter Aagaard

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind