Puls 10.03.10
Tips noen om denne saken


Les også

NW: Howl(ing) in the rain (12.06.10)

Howl: Cold Water Music (10.03.10)KalenderHowl: Isbad med ny produsent?

Howl sitt andrealbum bærer navnet "Cold Water Music" med hele bandet i vannet på coveret. Med seg på albumprosjektet har de Håkan Hellström-produsent Mattias Glavå. Hør Puls-intervjuet om hva Simen, Knut og Kristian i Howl sier om det nye albumet.

Higher Class Of Lush var på mange rockeinteressertes lepper gjennom 2008, der også bandet regjerte på radio. Nå er andreplaten klar, og gutta er begynt å føle presset.

- Det folk sier om "det vanskelige andrealbumet" har ikke preget oss i prosessen av å lage det, men kanskje nå som det er ferdig, sier vokalist og hovedlåtskriver Simen Lund til Puls.

Turnéstarten til Howl er denne uken, og fremover skal klubbpublikumet først bergtas før det eventuellt blir noe utendørs til sommeren.

- Vi sier ja, takk - begge deler til sånt. Det er godt å komme til en klubb der folk kjenner oss og er med fra starten, men å være i utfordrerposisjon på større festivaler er også å foretrekke, sier gitarist Knut Frøysnes som også kom på albumets tittel Cold Water Music.

- Det høres gufsent ut, er det tilsiktet, spør Puls om albumtittelen, men det er ikke ubehagelig som det kanskje skulle tilsi.

- Albumtittelen er nok tilsiktet, og det har med retningen soundet vårt har tatt. Kanskje litt kaldere og mørkere, hevder Simen Lund. Med seg har de fått Mattias Glavå som produsent.

- Vi så mot Sverige, samtidig som vi pløyet litt platecovre for å finne ut hvem som hadde skrudd på noen av våre favorittplater. Da fant vi navnet til Mattias Glavå på albumer av Håkan Hellström, Dungen og Broder Daniel, sier Knut Frøysnes.

Hør hele intervjuet med Howl her:HOWL: Knut Frøysnes, Simen Lund og Kristian Syvertsen er klare med "Cold Water Music". FOTO: KARL BUGGE.


Odd Inge Rand

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind