Puls 23.02.10


NAVIGATORS: Musikken til Trond Andreassen er litt rundere i kantene nå enn i Ricochets-perioden. FOTO: KARL BUGGE.

Tips noen om denne saken


Les også

Navigators: The Straight And Narrow (24.02.10)

Ricochets-pause på ubestemt tid (21.07.06)

Hett og intimt med Ricochets (26.08.05)

Ricochets: Isolation (10.08.05)

Ricochets første norske Roskilde-navn (17.01.04)

Ricochets: The Ghost Of Our Love (11.04.03)

Norsk musikk for eksport! (03.05.01)

Ricochets oppløst (30.03.01)

Camaros overbeviste i Oslo-debuten (26.03.01)

Camoros Oslo-debuterer på John Dee lørdag! (24.03.01)

Ricochets gir jernet (06.10.00)KalenderNavigators: Easylistening møter 50-talls country?

Det er noen år siden The Ricochets med Trond Andreassen i front la opp. Med samme frontfigur flyter nå Navigators til overflaten, og rocke-Norge gleder seg. Prosjektet startet opp som et duoprosjekt der easy listening møtte 50-talls country.

Trond Andreassen gikk fra en tilværelse fra å fronte et av milleniumsskiftets mest profilerte rockeband i Norge, til å hakke grønnsaker som kokk på Victoria Hotell i Fredrikstad.

- Kveldene gikk ofte med til å lage låter, og etterhvert ble det ganske mange, kan Andreassen fortelle. Sammen med Christopher Schou som syslet med easy listening klarte de å lage en demo, og etterhvert kom det flere musikere til som alle ble med på å forme Navigators.

Nå er Trond Andreassen platedebutant igjen, noe som føles litt rart for 39-åringen fra Østfold. I tillegg til Schou og Andreassen er Magnus Abelsen, Svenn Poppe Jr., Johan Edvardsson og Espen Holtan med i bandet.

- Det var en interessant måte å jobbe på, for etterhvert som det kom nye bandmedlemmer til, formet soundet seg også, sier Trond.

Nå er Navigators komplett, debutplaten The Straight And The Narrow er sluppet. Samtidig får konsertbilletter med Navigators-skrift på ben og gå på over det ganske land i disse dager.

- Det er fantastisk å stå på en scene igjen. Det er stor overgang fra å hakke grønsaker til å fronte et rockeband igjen, og jeg tror jeg aldri har hatt det så gøy på scenen som nå, sier Trond Andreassen.

Hør hele intervjuet med Fredrikstads rockekokk her:TROND ANDREASSEN: Har aldri hatt det så gøy på en scene som nå for tiden. FOTO: KARL BUGGE.


Odd Inge Rand

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind