Puls 23.10.08


Ole Børud
Shakin' The Ground
OBM Records/MUDI

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Ole Børud - Shakin' The Ground (Kelkoo)

Søk etter Ole Børud: Shakin' The Ground på Amazon.com


Les også

Ole Børud: Keep Movin (08.04.11)

Mr. Børud = Funk with a bowtie! (05.04.11)

Gospelkoret HIM – Mighty in the Spirit (02.08.09)

NAME - Weird is the new cool (09.01.09)

Ole Børud - Death Metal goes Soul (22.10.08)

Ole Børud - Everything is under control (17.09.08)KalenderOle Børud: Shakin' The Ground

En av landets dyktigste vokalister har fått med seg sine like dyktige musikervenner for å lage "Shakin' The Ground". Det har blitt en "jawdropping" opplevelse. Forbered deg på å si navnet Ole Børud til alle dine musikkinteresserte venner!

"City Lights" som er sistelåta på plata har snurret på radioen litt i det siste, men Børud inviterer til en livlig fest hele veien igjennom Shakin' The Ground.

Han åpner med "Backyard Party", en låt du bare må ha på repeat noen ganger før du kan tillate deg selv å bevege deg videre. Det låter i utgangspunktet ganske tidløst, men likevel med retroreferanser til blant andre Level 42, våre egne Lava eller D'Sound på f.eks refrenget til "King Of The Road".

Shakin' The Ground er solid håndverk helt fra bånn av. Arrangementene er timet og tilrettelagt til fingerspissene, de individuelle prestasjoner er "top notch" og produksjonen signert trommeslager Ruben Dalen og Børud selv er ikke gjort på annen måte enn å formidle låtene uten nevneverdig sminke.

"Spreading The News", "Shakin' The Ground" (med et helt rått sluttparti), "Under Control" og radiosingle "City Lights" oppnår etterhvert tilstrekkelig nynne-faktor, og litt mer beherskede låter som "King Of The Road" og "One More Try" er også verdt å nevne.

Shakin' The Ground består av sterke låter hele veien igjennom, og Ole Børuds vokalegenskaper er nærmest ubeskrivelige. Den tidligere Extol- og Arnold B Family-vokalistens "ordentlige" solodebut er herved anbefalt uten et snev av tvil.


Odd Inge Rand

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.