Puls 30.11.07


Angie Stone
The Art Of Love And War
Stax/Universal

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Angie Stone - The Art Of Love And War (Kelkoo)

Søk etter Angie Stone: The Art Of Love And War på Amazon.com


Les også

En sliten Angie Stone... (05.05.14)

En strålende Angie Stone! (28.04.08)

Store Stone (08.07.00)

Angie Stone: Black Diamond (24.04.00)KalenderAngie Stone: The Art Of Love And War

Stone har en imponerende CV å vise til etter å ha jobbet med bl.a. Prince, Snoop Dog, Alicia Keys, Stevie Wonder og Lenny Kravitz. I tillegg var hun medlem av funk/hip-hop gruppa The Sequence og dukket opp på en rekke album som både korist og låtskriver før hun slo igjennom med albumet ”Black Diamond” i 1999. Dama har en stemme som minner mye om en fin miks av Aretha Franklin og Gladys Knight, noe som sier litt om kvalitetene hun innehar.

Fostret opp på gospel og som en av førstedamene innen neo-soul for tiden er ”The Art Of Love And War” et interessant tilfelle i samtidens R’n’B. I motsetning til sine medsøstre i den amerikanske eliteserien av syngedamer slipper du nemlig unna de heseblesende fraseringene som har preget de siste sesongene.

Mary J. Blige stakk av med årets mål etter å ha maltraktert U2’s ”One” med akkurat denne stilen som man ofte har et elsk/hat forhold til.

Singelen ”Baby” med ringreven Betty Wright er en god gammel låt om ulykkelig kjærlighet med alt tilbehøret og er i seg selv litt utypisk for resten av albumet. Tempoet senkes betraktelig etter dette med ”Here We Go Again” og den behagelige ”Sit Down”.

Men det er ikke før ”My People” med hjelp fra James Ingram på vokal og samples fra Duke Ellingtons låt med samme navn at det virkelig svinger på denne plata.

Angie Stone har levert en plate som fortoner seg som jevnt god uten de helt store overraskelsene. Det finnes noen spredte gullkorn men gjennom en hel time kreves det litt mer for å holde interessen oppe, men dette holder til godkjent.


Sondre Strandskog Arnesen

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind